DA ER VI I GANG!

Hællæ Garasjefolkens, og takk for sist! Da er arbeidet bak neste års Garasjefestival i full gang. Egentlig kan vi ikke påstå at det har stoppet i det hele tatt, men nå begynner ting å gå i boks og vi er endelig klare til å slippe ut en av de første bandene som har sagt ja til å spille på Reinsvoll i 2018, samt datoen for selveste festivalen. Vi har valgt å ha festivalen samme helg som i fjor, det vil si: 29./30. Juni. Det er lurt å skrive datoene på kalenderen allerede nå, så kan man komme til oss uten bekymring. De som har vært med i 2017 vet at festen og samværet fortsetter langt utover natten og frem til søndags morgen, bålet brenner varmt og de mange benkene fylles med hyggelige folk som ikke har tenkt seg til sengs før alt av batterier er brukt opp. Camping og parkering skal være mulig i 2018 også, vi skal by på noen gode matopplevelser og et par små overraskelser. Dette kommer i tillegg til, selvsagt, masse god livemusikk. Da er det på tide med å avsløre det første bandet som skal pryde plakaten. De har akkurat kommet med en ny flammende skive, og mange kjenner dem fra før. Bandet heter URARV og de gleder seg til å spille for alle våre glade musikkelskende gjester!

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *