EARLY BIRDS OG BANDUTSLIPP!

Hællæ Garasjefolkens!   Da er det dato for åpning av salget av Early Bird billetter offentliggjort: 1. Desember is the day!   Det blir lagt ut et begrenset antall billetter, så er det første mann til mølla prinsippet som gjelder. Da er det bare å begynne å spare, eller samle alt mulig pant man har i huset, fordi prisen til EarlyBirdsene er meget hyggelig: 360,- pr. billett (390,- om du har tenkt å campe), og den gjelder både fredag og lørdag, mens campingarea skal være åpen fra torsdag til søndag. Merk at Early Birds salget avslutter midnatt den 31. desember 2017!

I tillegg til dette alle de som sikrer seg Early Bird billetten skal være med i trekning av en wunderbar garasjepakke. Trekning skal skje den 1. Januar kl. 20:00, dagen etter at Early Bird salget har avsluttet, så følg med både her, på Insta og Face for flere detaljer.
Så er det tide ute for å annonsere neste band som skal få prege plakaten: Bandet kommer fra Eidsvoll og heter Thyruz!   De ble stiftet i 1999 og i løpet av årene har de vært på turné med bands som Mayhem, Ragnarok, 1349, Aeternus og mange flere.   Vi er veldig stolte av å kunne ha dem på plakaten, og gleder oss veldig til showet, som legenden sier er eksplosivt!

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *